DITS Călărași informează Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) lansează un proiect educațional, în parteneriat cu Biroul de Parteneriat Bilateral dintre Carolina de Nord și Republica Moldova, finanțat de Ambasada SUA.

Proiectul se va desfașura în perioada 1 octombrie 2016 28 februarie 2017 și va avea drept scop crearea parteneriatelor durabile dintre școlile din Republica Moldova și cele din Carolina de Nord, SUA. Cadrele didactice implicate în proiect vor fi instruite în arta coordonării proiectelor educaționale comune cu partenerii din SUA prin intermediul platformelor online din generația web 2.0.

Ministerul Educației, in calitate de partener, va selecta zece instituții de invățămint preuniversitar care ar putea fi implicate in calitate de participan ți și beneficiari. Reprezentanții școlilor selectate vor fi instruiți pentru a putea utiliza cu succes platformele web 2.0 în cadrul inițiativelor comune cu partenerii din SUA. Cerințele care trebuie sa fie indeplinite de școlile ce doresc aplice la proiect aici