La data de 03-04 februarie 2017  în oraşul Călăraşi în incinta sălii de sport a Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri”,   s-a desfăşurat  Campionatul deschis a oraşului Călăraşi  la proba de taekwon-do „Dunamis” ediţia-2017.

DSC05011

La data de 26 noiembrie 2016 în sala de lupte judo a Şcolii Sportive ,,M. Viteazul'' din or. Călăraşi s-a desfăşurat Turneul Internaţional de judo ,,Open Călăraşi''- 2016. La acest turneu s-au adunat 276 de sportivii, 21 de echipe din Republica Moldova şi o echipa din or. Mogileov Belorusia. Oaspeţi de onoare la acest turneu au fost Presedintele Raionului Călăraşi Artene Sergiu, primarul oraşului Călăraşi Melnic Nicolae, Viceprimarul Ambroci Victor, antrenorul Lotului Naţional de fete al Republici Moldova la judo Alexei Colin şi antrenorul Lotului Naţional al Republicii Moldova de sambo Iulian Peatikofschi.

DSC04839

La data de 12 noiembrie în oraşul Călăraşi în incinta Bibliotecii Publice Raionale „Grigore Vieru” sa desfăşurat Campionatul raionului Călăraşi la joc de dame.
La competiţie au participat sportivi din mai multe localităţi din raion, care sunt următoarele : Călăraşi, Hîrbovăţ, Bravicea, Rădeni, Horodişte, Dereneu, Nişcani.

 Olar Egor

 La data de 09 octombrie în oraşul Călăraşi a avut loc un eveniment foarte frumos sărbătoarea raională „Toamna de aur” ediţia – 2016.

filip1

La data de 15-19 septembrie 2016 echipa de sportivi de la Şcoala sportivă „Mihai Viteazul” din Călăraşi au participat la Campionatul Europei de powerlifting (triatlon-forţă), campionatul sa desfăşurat în oraşul Amsterdam (Olanda). În frunte cu antrenorul-profesor dl Miroslav Filip echipa s-a întors cu următoarele victorii la categoria seniori:  locul I  Negruţa Stanislav.

f1

În perioada 12-19 iulie 2016, în or. Kazan (Rusia) s-a desfăşurat cel de-al 10-lea Campionat Mondial la Taekwon-Do GTF, ediția 2016, organizat odată în 2 ani. În cadrul campionatului au participat circa 1500 de participanți din 21 de țări ale lumii.