Vin sărbătorile mult așteptate de la mic la mare. Magia această nemaipomenită și atât de frumoasă  începe să se instaleze discret în inimele noastre de la începutul lunii decembrie. Pentru că aceste sărbători frumoase ne aduc multă căldură sufletească, ne încarcă cu tot frumosul care există pe lume, cu toată bunătatea, generozitatea. În acest context în gimnaziul Pitușca din raionul Călărași la începutul lunii decembrie a fost dat startul Caravanei de Crăciun organizată de membrii gazetei radiofonice din gimnaziu cu susținerea administrației instituției.

De Crăciun, toate drumurile duc spre casă.  Fiecare copil visează la Moș Crăciun. Elevii gimnaziului Pitușca, pe 24 decembrie, au sosit în rol de crăciunei și crăciunițe în casele colegilor care nu au posibilitatea să frecventeze școala în fiecare zi,  acolo unde este doar disperare și necaz, pentru a le aduce daruri.

Să pună stăpânire pe toate grijile și necazurile acestor familii elevii nu au reușit, dar au reușit să îndulcească necazurile, să aline sufletele și cel mai important, este că au putut să aducă  fericirea și speranța acestor copii și familiilor lor.

Aducem înalte aprecieri echipei manageriale din Gimn. Pitușca și elevilor plini de inițiativă pentru practica bună de urmat.