La finele Semestrului I a demarat concursul raional ,, Coronavirus : reducem riscul infecției” , scopul căruia a fost diminuarea infecției COVID-19 în răndul populației școlare din raion.

Concursul a fost desfășurat pe nivelele de vărstă la trei secțiuni:eseu; pliant; produs digital video.Cele mai reușite lucrări vor primi premii bănești și diplome.
Propun secvențe de eseu: Sorici Antolela cl. V LT ,,M.Sadoveanu” Locul I
…Mă adresez ție, pentru că tu mi-ai schimbat viața. Din cauza ta, am fost lipsită de multe momente frumoase.Te-am rugat să- mi oferi mai multe bucurii,dar nu a fost să fie… Zi de zi, totul altfel…Reguli…Distanță ….Mască….
Lucian Liubovici cl.VIII G. Temeleuți locul II
…Nu aștepta ca medicii și Cerul să facă în locul tău ceea ce este în puterea ta. Fă tot ce îți este în putere și vei vedea că poți mult mai mult. Poți depăși boala, chiar, dacă ți se pare imposibil. Spală-te mai , cît mai des. Nu te înstrăina de amici, dar păstrează distanța. Ai grijă de semenii tăi. Dacă ai răcit, ori ai simtome de boală, nu contacta cu nimeni, izolează-te. Fii propriul tău medic:dis-de – dimineață fă termometria membrilor familiei, amintește- nle că masca este accesoriul zilei de azi, trebuie purtată corect și cu regularitate. Iubește aerul….
Premiul I secțiunea pliant134875783_3707392629352775_1318850706815366886_o.jpg